کابل(پژواک،۲۹عقرب٩٩): صحرا دختر دوازده ساله ای که در کنار درس مکتب، روزانه بوت پالشى نيز مىکند، مى گويد: «از دولت میخواهم که برای ما کمک کند تا دست فروشی نکنیم و درس های خود را بخوانیم.»
شبرغان (پژواک، ۲۹ عقرب ۹۹): زنان فوتبالر شهر شبرغان مرکز ولایت جوزجان، امروز ضمن راه اندازی فیستیوال ورزشی در استدیوم ورزشی آمریت المپیک این ولایت، برای صلح دادخواهی کردند.
باميان(پژواک، ۱۷عقرب ٩٩): زهرا، خانم جوانى که با خانواده اش در یکی از مغاره هاى باميان با دشوارىهاى زياد شب و روز را سپری می کند، جنگ را يگانه عامل زيستن شان در اين چنين مکان مى داند و مى گويد که تنها صلح مى تواند ما را از اين زندان نجات بدهد.
ایبک (پژواک، ۱۴ عقرب ۹۹): یک خانم در شهر ایبک مرکز ولایت سمنگان، برای اولین بار رستورانت زنانه را در این شهر ایجاد نموده، که غذاهای هوسانه و پرهیزانه را به مشتریان خود عرضه می کند.
شهر نیلی(پژواک، ١٣عقرب ٩٩): شماری از زنان در شهر نيلى دايکندى، از نبود ترانسپورت شهرى شاکی بوده از حکومت مى خواهند که در همکارى با سکتور خصوصى، در ايجاد سهولت هاى ترانسپورت شهرى، اقدام کند.
ميمنه(پژواک،١٠عقرب ٩٩): زنان شاغل و دستفروش در شهر میمنه مى گويند که با شيوع ويروس کرونا در کشور، کار و عايد شان خيلى پايين آمده و حتى برخى روزها بدون فروش به خانه بر مى گردند؛ آنان از مسئولان مىخواهند که براى حل مشکلات شان اقدام شود.
هرات(پژواک، ١٠ عقرب ٩٩): ده ها تن از زنان در هرات که طى چند سال گذشته، اعضای خانواده های شان را در اثر جنگ های داخلی از دست داده اند، در یک همایش خواستار صلح شدند.
کابل (پژواک، ٩ عقرب ٩٩): سفارت بریتانیا در کابل در اعلامیه یی از کشورها و نهادهای سازمان ملل متحد میخواهد که در گفتگوهای صلح برای زنان نقش معنادار فراهم بسازند؛ زيرا مشارکت آنان امکان کاميابى اين گفتگوها را بيشتر مى سازد.
شبرغان(پژواک، ٦ عقرب ٩٩): مدافعين حقوق زن در جوزجان، ضمن خواستار مشارکت بيشتر زنان در گفتگوهاى صلح ميان افغان ها شده و مى گويند که در اين گفتگوها، حقوق اجتماعى و سياسى زنان ناديده گرفته نشود.
کابل (پژواک، ۵ عقرب ۹۹): سندها نشان می دهد که معصومه انورى رئيس پیشین ریاست امور زنان ولایت غور، ٦٢٥ متر مربع زمین این ریاست را غصب نموده و در آن، برای خود منزل رهایشی ساخته است.
شبرغان (پژواک،۴عقرب ٩٩): دو خواهر دوگانگی ناشنوا که متضرر از پدیدۀ منفی جنگ اند، می گویند که اگر طالبان با دولت صلح نمایند، ما هردو خواهر با یک شاخه گل به استقبال آنها می رویم و از آنها سپاسگزاری کرده، "برادر" خطاب شان میکنيم.
ايبک، کابل(پژواک، ۲۳ میزان۹۹): اشتراک کنندگان محافل تجليل از روز جهانى دختر در مرکز و ولايت هاى کشور، گفتند که هنوز هم دختران افغان از خشونت هاى خانوادگى، اجتماعى و تبعيض جنسيتى رنج مى برند؛ بايد براى رفع اين مشکلات اقدامات لازم صورت گيرد.
کابل (پژواک، ٢٠ ميزان٩٩): نمايندۀ صندوق کودکان سازمان ملل متحد « یونیسف » مى گويد که همکارى شانرا با دولت افغانستان و ساير همکاران در راستای سرمایه گذاری بر روی ابتکارات در سطح محل و اجتماعات ادامه خواهند داد؛ تا دختران در افغانستان به حق شان مبنی بر داشتن کودکی کامل، ایمن، سالم و سازنده دسترسی پیدا کنند.
مزارشريف (پژواک، ۲۰میزان ۹۹): شماری از تاجران زن در ولایت بلخ می گویند که درگیری ها، بالای امور تاجران تاثیر منفی داشته و ابراز امیدواری می نمایند که با تامین صلح در کشور، کارهای تجارتی توسعه يابد.
کابل(پژواک، ١٦میزان ٩٩): وزارت امور زنان، از«کمپنی تکنالوژی سکریپت کرفت» خواست تا ويب سايتى را ايجاد کند که از طريق آنلاين، براى صنايع دستى زنان بازاريابى و کاريابى صورت گيرد.
کابل (پژواک، ۵ میزان ۹۹): هیئت مذاکره کنندۀ جمهوری اسلامی افغانستان با مقامات زن قطر دیدار نموده و در مورد روند صلح جاری و همکاری بین دو کشور گفتگو کرده اند.